#65 Veams stapt in Yzina

De deal is rond! Veams stapt in Yzina BV. Yzina is een eigenzinnige tegelgroothandel voor keramische vloertegels en wandtegels. Niet zomaar een groothandel met wat voorraad en een vertegenwoordiger. Nee, net even anders:

Houtlook keramische vloer

Voorraad topselectie

Het bedrijf levert uitsluitend hoogwaardige keramiektegels onder eigen label aan aannemers, tegelzetters, (binnenhuis)architecten, tegelhandel en andere zakelijke afnemers. Deze keramische parket en wandtegels zijn direct leverbaar (binnen 1 dag). Het zijn niet zomaar tegels van een steenfabriek. Yzina heeft een uitgebreide selectieronde gemaakt bij meer dan 50 steenfabrieken uit Europa. Niet voor niets runnen ze het tegelbedrijf met de slogan ‘tiles selected by us’. Het keuzeproces van de beste en mooiste tegels heeft Yzina al voor je gedaan. Deze tegels geloven ze heilig in en hebben ze daarom ook ruim op voorraad liggen. Zo hebben zakelijke afnemers geen gedoe met levertijden die ineens oplopen na een paar maanden.

Grote proefstalen

Voor de markt van projecttegels voor vastgoedprojecten, kantoorgebouwen enzovoorts hanteert Yzina naast snelle levertijden ook continuïteit. Over een half jaar exact dezelfde tegel bijbestellen is mogelijk. Wat het Groningse bedrijf verder uniek maakt zijn de proefstalen. Geen kleine strookjes, maar in grootformaat. Dat maakt het voor klanten nog gemakkelijker kiezen. Een greep uit het assortiment keramische tegels:

  • projecttegels basis tot luxe

  • natuursteenlook

  • terrazzolook

  • houtlook

  • betongrijs tot antraciet

  • maten van 60x60 cm (standaard) tot 120x260 cm (slabs)

  • specials voor hotels, luxe bars, directiekamers enzovoorts

Founder en ‘tegelnerd’ Gerjan Zijl

Meer informatie www.yzina.com of neem contact op met de founder Gerjan Zijl.

Vorige
Vorige

#66 Boektip: Het oneindige spel

Volgende
Volgende

#64 Boeiend boek over grote veranderingen bij Decathlon