#74 Tegelhandel Yzina stopt, Solza neemt website over

Tegelstartup Yzina stopt er mee. Vloerenwinkel Solza uit Alphen aan den Rijn neemt de website van tegelhandel Yzina per direct over.

Gerjan

Gerjan Zijl, founder van Yzina, vertelt: ,,Het was mooi om van het ondernemersschap te proeven, maar het is toch niet helemaal mijn ding gebleken. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heh gekregen en alles wat ik heb mogen leren.”

Stoppen is juist dapper

Vanuit Veams zien we stoppen zeker niet als falen, maar eerder als een wijs besluit voor alle partijen. Soms moet je het gewoon proberen en soms werkt iets niet en soms wel. Doorgaan was zakelijk niet verstandig en tevens voor Gerjan een worsteling die het niet langer waard was. Vooraf hadden we goede afspraken gemaakt en daardoor konden wij gelukkig redelijk gemakkelijk schakelen naar een happy end.

Solza

Jorik van der Heide, directeur van vloerenwinkel Solza, benadrukte het belang van deze stap: "De Formule van Yzina sprak ons meteen erg aan, hoogwaardige keramische tegels gemaakt in Europa. Zeker hun keramisch parket en terrazzo look tegels passen goed bij onze klanten die op zoek zijn naar vloeroplossingen in de keuken, hal, woonkamer of badkamer. Wij waren reeds dealer van tegelhandel Yzina, dus wij weten wat we in huis halen."

Yzina

Yzina BV werd opgericht in 2022 door Gerjan Zijl. Het tegelbedrijf stond bekend om zijn doordachte 'tyles selected by us' collectie keramiektegels van hoge kwaliteit. Tevens was Yzina specialist in houtlook tegels voor complete woningen, winkels en restaurants. Maar ook bijzondere tegelproducten zoals roodbruine terracotta tegels voor binnen en buiten, marmerlook tegels voor de badkamer en beige gietvloerlook tegels van keramiek.

Vorige
Vorige

#75 Veams jaaroverzicht

Volgende
Volgende

#73 Boek: Less is More